Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ingrid

Telefoonnummer : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Gedetailleerde informatie

Aantal lagen: 10-laag Basismateriaal: FR4
dikte van het bord: 0.62mm Grootte van het bord: 1
Type: Elektrische PCBA van ijzer dikte van koper: 1.6mm
Hoog licht:

2 mm pcba

,

0.6mm pcba

,

FR4 de gedrukte Assemblage van de Kringsraad

Productomschrijving

Elektrisch ijzer voor montagePCB'sEenSmart HomePCB'sEen PCB'sVergadering.

 

Beschrijving Vermogen

Min. Grootte van het gat

0.2 mm

Min. Lijnbreedte

4mil

Min. Lijnruimte

4mil

Afwerking van het oppervlak

Goudplatering

Type

PCB's met meerdere lagen

Deeltjes

1-28

Basismateriaal

FR4, High TG FR4, High Frequency, Aluminium, FPC

Dikte van koper

1OZ

Min-grootte van het gat

0.2 mm

Min BGA

0.25mm

PCB-norm

IPC-II-norm

Functie

Signaltransmissie

 

 

De Assembly Electric Iron PCBA en Smart Home PCBA PCB Assembly zijn twee aparte elektronische assemblages die in verschillende toepassingen worden gebruikt.

 

Verzameling elektrische ijzeren PCBA:De Assembly Electric Iron PCBA verwijst naar de Printed Circuit Board Assembly die wordt gebruikt in een elektrisch ijzer.met een vermogen van niet meer dan 10 WDe PCBA omvat meestal de volgende componenten:

Microcontroller of microprocessor: beheert de controle en regulering van de temperatuur van het elektrisch ijzer en andere functionaliteiten.

 

Stroomvoorziening:Converteert de ingangsbron (meestal wisselstroom) naar de voor het verwarmingselement en andere elektronische componenten vereiste passende spannings- en stroomniveaus.

Temperatuursensor: controleert de temperatuur van het verwarmingselement en geeft feedback aan de microcontroller voor temperatuurregulatie.

 

Verwarmingselementstuur:Beheert het aan het verwarmingselement geleverde vermogen op basis van de door de gebruiker ingestelde temperatuur.

Gebruikersinterfacecomponenten: dit kunnen knoppen, schakelaars en een LCD- of LED-scherm omvatten voor het instellen van temperatuurinstellingen en het weergeven van andere informatie.

De Assembly Electric Iron PCBA ondergaat strenge tests om de juiste functionaliteit, veiligheid en prestaties te garanderen.

 

Smart Home PCBA:De Smart Home PCBA verwijst naar de Printed Circuit Board Assembly die wordt gebruikt in smart home-apparaten.Het is ontworpen om intelligente besturings- en verbindingsfuncties te bieden voor verschillende slimme thuistoepassingen.De PCBA omvat meestal de volgende componenten:

Microcontroller of microprocessor: beheert de besturings- en communicatiefuncties van het smart home-apparaat.Het kan voorzien zijn van draadloze mogelijkheden (zoals Wi-Fi of Bluetooth) om verbinding te maken met slimme huisecosystemen of smartphone-applicaties..

Sensoren: afhankelijk van de specifieke slimme thuistoepassing kan de PCBA verschillende sensoren bevatten zoals temperatuur, vochtigheid, beweging of lichtsensoren.

Communicatie-modules: met deze modules kan het smart home-apparaat verbinding maken en communiceren met andere apparaten of een centrale smart home hub.

 

Strombeheercircuits:Beheert de stroomvoorziening en -distributie binnen het slimme thuisapparaat.

 

Gebruikersinterfacecomponenten:Dit kan knoppen, touchscreens of spraakbedieningsinterfaces omvatten voor gebruikersinteractie.en integratie met andere slimme apparaten en platforms in een slimme thuisopstellingHet wordt getest om de juiste functionaliteit, compatibiliteit en veiligheid te garanderen.

 

Elektrische ijzer PCBA en Smart Home PCBA PCB Assembly zijn twee verschillende elektronische assemblages met verschillende doeleinden.De assemblage Electric Iron PCBA regelt het verwarmingselement en de temperatuurregulatie in een elektrisch ijzer, terwijl de Smart Home PCBA intelligente besturings- en verbindingsfuncties biedt voor verschillende slimme thuistoepassingen.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437