Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ingrid

Telefoonnummer : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call
lopende band

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 0

Productie van pcb's op maat

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 1

elektronica pcb pcba

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 2

Fabriek voor printplaten

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 3

PCB's en assemblage van onderdelen

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 4

elektronica pcb pcba

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 5

Fabriek voor printplaten

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 6

Ervaren ingenieurs

 

Golden Triangle Group Ltd fabriek productielijn 7

Bijgewerkte apparaten

 

OEM / ODM

 

Golden Triangle Group levert OEM/ODM diensten aan onze klanten.

 

  • Omvang van de OEM-dienst:

1)Ontwerpondersteuning: Samenwerken met klanten om ondersteuning te bieden bij het ontwerp, de lay-out en de validatie van circuitboards.

 

2)Vervaardigingscapaciteit: Van de aankoop van grondstoffen tot de verwerking van de productie, bieden wij kosteneffectieve en hoogwaardige productie van circuitboards.

 

3)Aankoop van onderdelen: Verantwoordelijk voor de inkoop van verschillende componenten, elektronische onderdelen en verbruiksartikelen die nodig zijn voor printplaten.

 

4)Productie-assemblage: Montage van printplaten tot eindproducten, met inbegrip van solderen, testen, debugging en verpakken.

 

5)Kwaliteitscontrole: Strikt toezicht op het productieproces, uitvoering van kwaliteitscontrole en beheer om ervoor te zorgen dat de producten aan de eisen voldoen.

 

 

  • Omvang van de ODM-diensten:

1)Innovatief ontwerp: Het aanbieden van innovatief circuit boardontwerp en oplossingen op basis van klantbehoeften en markttrends.

 

2)Productontwikkeling: betrokken zijn bij het volledige proces van productontwikkeling en -validatie, van concept tot prototype.

 

3)Technische ondersteuning: Het aanbieden van technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het oplossen van ontwerp- en productieproblemen.

 

4)Productie op maat: Het leveren van op maat gemaakte circuit boardontwerp, productie en montage diensten op basis van de eisen van de klant.

 

5)Samenwerking met merken: Samenwerken met klanten om gezamenlijk circuitschijfproducten op de markt te brengen onder hun eigen merken, waarbij algemene oplossingen worden aangeboden.

 

 

  • Uitstekende capaciteiten:

1)Ontwerpcapaciteit: Beschikken over een professioneel ontwerpteam voor printplaten en geavanceerde ontwerpsoftware-tools om complex circuitontwerp en -validatie te realiseren.

 

2)Vervaardigingscapaciteit: Het hebben van geavanceerde productieapparatuur en processtroom om verschillende soorten printplaten efficiënt en nauwkeurig te produceren.

 

3)Kwaliteitsmanagement: Strikt naleven van het ISO-kwaliteitsmanagementsysteem, het uitvoeren van strenge kwaliteitscontrole en testen om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan normen en klantvereisten.

 

4)Beheer van de toeleveringsketen: Het opzetten van een gezond systeem voor de toeleveringsketen en het samenwerken met betrouwbare leveranciers om de kwaliteit van de onderdelen en een stabiele levering te waarborgen.

 

5)Innovatievermogen: Een sterk gevoel voor innovatie en technische kracht om unieke oplossingen en productontwerpen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de klant.

 

6)Beheer van de levertijd: Het beschikken over een efficiënte productieplanning en logistiek management om tijdige levering van klantenorders te garanderen.

 

 

Onze OEM/ODM-diensten in de PCB- en PCBA-industrie bieden klanten uitgebreide ondersteuning, van ontwerp tot productie tot levering van het eindproduct.Uitstekende OEM/ODM-mogelijkheden stellen klanten in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten en tegelijkertijd de kwaliteit van het product te waarborgen, betrouwbaarheid en concurrentievermogen.

R & D

 

De Chinese producenten-exporteurs hebben de mogelijkheid om hun productiecapaciteit te verbeteren.Onze toewijding aan onderzoek en ontwikkeling stelt ons in staat om voorop te blijven in de technologische vooruitgang en innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten.

 

  • Gekwalificeerd R & D-team:

 

- Ik weet het niet.We hebben een zeer bekwaam en ervaren R & D-team bestaande uit ingenieurs, ontwerpers en technici.om complexe uitdagingen aan te gaan en geavanceerde oplossingen te ontwikkelen.

 

  • Gezondheidszorg

 

Onze R&D-faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde hulpmiddelen, apparatuur en software om de ontwikkeling en testen van PCBA en eindproducten te ondersteunen.Deze infrastructuur stelt ons in staat om grondig onderzoek te doen, ontwerp en prototypingprocessen.

 

  • Samenwerking en partnerschappen:

 

We werken actief samen met experts uit de industrie, onderzoeksinstellingen en technologische partners om kennis uit te wisselen, middelen te delen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.Deze samenwerkingsverbanden verbeteren onze R & D-capaciteiten en stellen ons in staat om state-of-the-art oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

 

  • Continu innovatie:

 

Innovatie is de kern van onze O&O-inspanningen. We verkennen voortdurend nieuwe technologieën, materialen en productieprocessen om de prestaties, betrouwbaarheid,en efficiëntie van PCBA en eindproductenOnze toewijding aan continue innovatie zorgt ervoor dat we hoogwaardige, geavanceerde oplossingen leveren om aan de veranderende marktvragen te voldoen.

 

  • Aanpassing en Tailoring:

 

Met onze sterke R & D-mogelijkheden, we uitblinken in het aanpassen en aanpassen van PCBA en afgewerkte producten volgens de specificaties van de klant.Ons R & D-team werkt nauw samen met klanten om hun unieke vereisten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

 

 

Golden Triangle Group's uitstekende R & D-mogelijkheden op het gebied van PCBA en de productie van afgewerkte producten stellen ons in staat om innovatieve, hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten te leveren.We streven ernaar de grenzen van technologie te verleggen en producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437