Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ingrid

Telefoonnummer : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call
Golden Triangle Group Ltd

Kwaliteit, merk, professionaliteit en toewijding

  • Golden Triangle Group Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Aantal werknemers: 200~500
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Golden Triangle PCB & Technologies werd in 2008 opgericht als een full-service China PCB-fabrikant gespecialiseerd in de high Mix. Low / Medium volume en quick turn prototypes voor R&D.Onze PCB-boards worden veel gebruikt in telecommunicatie, computertoepassingen, industriële besturing, high-end consumentenelektronica, medische behandeling, enz.We kunnen ook EMS-diensten aanbieden door onze bedrijfstak in Wuhan.In de provincie Hubei.

 

De versie van GT Group is om “van idee tot product” te bieden voor volledige functies van elektronica.We zijn een groep van bedrijven die ideeën ontwerpen., PCB-ontwerp, structuurontwerp, PCB-fabricage, PCB-assemblage, E-test armaturen productie, box-building in huis.

Geschiedenis

2008

Golden Triangle PCB & Technologies Ltd werd opgericht.

Bedrijfsomvang: Rigid PCB-fabrikant met de hoge mix, lage volumes en snelle prototypes

 

2015

Golden Triangle E-test Fixtures and Equipment Ltd werd opgericht.

Ondernemingsgebied: E-testarmaturen en -apparatuur voor PCB en PCBA

 

2016

Golden Triangle Flex Ltd werd opgericht.
Ondernemingsgebied: fabrikant van flex- en rigid-flex-PCB's

 

2017

Yaya Software LTD werd opgericht
Ondernemingsgebied: ERP-systeem en IoT-platform

 

2019

Golden Triangle Smart Ltd werd opgericht.
Ondernemingsgebied: ideeontwerp, pcb-uitleg, pcb-assemblage, inkoop van onderdelen, boxbouw

 

2022

Power X Ltd werd opgericht voor groene energie

Dienst

Golden Triangle Group is a comprehensive electronics company that offers a wide range of services to support customers in bringing their ideas to life and transforming them into fully functional productsOnze diensten omvatten het hele productontwikkelingsproces en bieden een handige one-stop oplossing voor onze klanten.

 

1. Ideeontwerp: Ons team van ervaren ontwerpers en ingenieurs werkt nauw samen met klanten om hun concepten en vereisten te begrijpen.het waarborgen van hun levensvatbaarheid en optimalisering voor het beoogde doel.

 

2. PCB-ontwerp: Wij bieden professionele PCB-ontwerpdiensten aan.rekening houdend met de specifieke behoeften van het product en zijn functionaliteit.

 

3. Structural Design: Naast het PCB-ontwerp bieden wij ook structural design diensten. Dit omvat het ontwerpen van de fysieke behuizing of behuizing voor het product,ervoor te zorgen dat het esthetisch aangenaam is, functioneel en voldoet aan de vereiste specificaties.

 

4. PCB-productie: Met onze interne PCB-productiecapaciteit kunnen wij efficiënt hoogwaardige circuitboards produceren.We maken gebruik van geavanceerde productieprocessen en technologieën om de betrouwbaarheid en prestaties van de PCB's te garanderen.

 

5. PCB-assemblage: Wij bieden uitgebreide PCB-assemblagediensten, waarbij de printplaten worden ingevuld met elektronische componenten.Onze ervaren technici en moderne assemblagefaciliteiten zorgen voor nauwkeurige en efficiënte assemblageprocessen.

 

6. E-Test Fixture Manufacturing: Wij zijn gespecialiseerd in de productie van E-Test fixtures, die worden gebruikt om de functionaliteit en prestaties van geassembleerde PCB's te testen.Onze armaturen zijn ontworpen en vervaardigd om aan specifieke testvereisten te voldoen.

 

7. Box-Building: Onze interne box-building capaciteiten stellen ons in staat om complete product assemblage diensten te leveren.en andere noodzakelijke onderdelen in het eindproduct, waardoor een naadloos en efficiënt productieproces wordt gewaarborgd.

 

8. Zonne-energie: Naast de productie en montage van elektronica hebben wij ook expertise op het gebied van zonne-energie.inclusief installatie van zonnepanelen en systeemintegratie.

 

Ons doel is om een uitgebreid scala aan diensten te leveren, van het idee tot het eindproduct, zodat de elektronische behoeften van onze klanten efficiënt en effectief worden vervuld.Met onze expertise en capaciteiten, streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn bij het op de markt brengen van innovatieve elektronische producten.

Ons Team

een wereldwijde leverancier van intelligente levensstijldiensten.

Om een bekend merk te worden voor intelligent thuiswonen wereldwijd.

om intelligente levensstijlen in elk huishouden over de hele wereld te brengen.

De Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel voor een richtlijn van de Raad tot wijziging van de richtlijnen van de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten.

Daag jezelf uit, overtreed je dromen, verenig je en help elkaar, en creëer samen goede resultaten.

Why GT

Waarom GT Group kiezen?

 

15 jaar

Experts op het gebied van PCB, PCBA en boxbuilding

 

Citeer snel.

4 uur

 

Doorlopend besparen

Streven naar een concurrerende prijs.

 

Snel aanzettenCBEn PCBA Service

12 uur snelle levering.

 

Professionele en geschoolde

Professionele team van idee tot product

 

Geen MOQ Beperkt

Geen beperking van de hoeveelheid

 

Ondersteunend team voor klanten

Ten minste 3 personen voor de ondersteuning van 1 klant

 

100% kwaliteitscontrole

Professionele QC en QA team, 100% gegarandeerde kwaliteit

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437