Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ingrid

Telefoonnummer : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Gedetailleerde informatie

Type: pcba van het huistoestel dikte van koper: 4oz
Diensten: Fabricage van PCB's, inkoop van componenten, PCB-assemblage De testende Dienst: AOI, functionele tests, vliegende proeftoetsingen, e-tests, röntgenfoto's
oppervlaktebewerking: HASL, OSP, ENIG, Immersie Gold... Naam van het product: OEM elektrische brandpompcontroller PCBA-bord
Hoog licht:

4oz PCB-Raadsassemblage

,

huishoudelijk apparaat pcb-bord assemblage

,

HASL pcb-platenfabrikant

Productomschrijving

Inductieverwarmer PCBA Inductiekoker PCB-platenassemblage China Manufacturer.

 

Beschrijving Vermogen

Naam van het product

OEM elektrische brandpompcontroller PCBA-bord

Gebruik 1

consumentenelektronica, telecommunicatie
Gebruik 2 industriële producten, mobiele auto-assemblages, medische apparatuur

Afwerking van het oppervlak

HASL, OSP, ENIG, Immersie Gold...

Diensten

Fabricage van PCB's, inkoop van componenten, PCB-assemblage

Dikte van koper

4 oz

Type

huishoudelijk apparaat PCBA

 

 

An Induction Heater PCBA (Printed Circuit Board Assembly) or Induction Cooker PCB Board Assembly refers to the electronic control board that manages the operation of an induction heater or induction cookerHet is verantwoordelijk voor het regelen van de stroomvoorziening van de inductie spoel, het reguleren van de warmteafvoer en het bieden van veiligheidskenmerken.Hier is een beschrijving van de belangrijkste aspecten van een Inductieverwarmer PCBA of Inductie Kookplaat PCB Board Assembly:

 

Inductie spoel besturing:De PCBA regelt de stroom die wordt geleverd aan de inductie spoel, die het magnetisch veld genereert dat wordt gebruikt voor verwarming.en de spanning die aan de spoel wordt geleverd om de gewenste warmteopbrengst te bereiken.

 

Regeling van het vermogen:De PCBA regelt de warmteafvoer van de inductiekoker.Het bevat temperatuursensoren om de temperatuur van het kookvat te controleren en past de aan de inductie spoel geleverde stroom dienovereenkomstig aan om de gewenste kooktemperatuur te behouden.

 

Veiligheidsvoorzieningen:Veiligheid is een essentieel aspect van een PCBA. De assemblage bevat verschillende veiligheidskenmerken om te beschermen tegen oververhitting, kortsluitingen of andere potentiële gevaren.Dit kan onder meer bescherming tegen oververhitting zijn., overstroombescherming, foutdetectie-mechanismen en automatische afsluitingsfuncties om een veilige werking te garanderen.

 

Energiebeheer:Een efficiënt energiebeheer is cruciaal voor inductiekokers om het energieverbruik te optimaliseren.of krachtafaktorcorrectiecircuits om het algehele rendement te verbeteren.

 

PCB-ontwerp en componenten:De PCBA is ontworpen met een specifieke lay-out en rangschikking van componenten op de printplaat.temperatuursensoren, condensatoren en andere elektronische componenten die nodig zijn voor het bedienen en regelen van de inductieverwarmer.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437