Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Ingrid

Telefoonnummer : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Gedetailleerde informatie

Type: pcba van het huistoestel dikte van koper: 1oz 2oz 3oz 4oz 5oz
Tipe leverancier: aangepaste Naam van het product: PCBA-Raadsassemblage
Toepassing: Elektronisch apparaat
Hoog licht:

1OZ pcba board

,

2OZ PCB pcba board

,

3OZ goedkope pcb printing

Productomschrijving

Electronische producten, watervochtbevochtiger, pcb, pcba-bord.

 

Beschrijving Vermogen

Afwerking van het oppervlak

HASL

Diensten

Eenmalig opdrachtgever

Basismateriaal

FR4/ROGERS/Aluminium/High TG

Materiaal

FR4 /aluminium/keramiek CEM1

Sleutelwoorden

PCBA OEM PCB-assemblage

Dikte van koper

1OZ 2OZ 3OZ 4OZ 5OZ

 

 

Een elektronisch product atomisatie waterbevochtiger pcb pcba-bord verwijst naar een gespecialiseerde circuit board ontworpen voor het besturen van de werking van een atomisatie waterbevochtiger.Het omvat de componenten PCB (printed circuit board) en PCBA (PCB assembly)Hier is een beschrijving van de belangrijkste aspecten van dit bord:

 

Waterbevochtiger voor atomisering:De waterbevochtiger is een apparaat dat vocht toevoegt aan de lucht door water in kleine druppels te atomiseren.Het PCB-PCBA-bord is speciaal ontworpen om de verschillende functies van de luchtbevochtiger te bedienen.

 

Beheerscircuit:Het besturingscircuit is het centrale onderdeel van de PCB. Het omvat meestal een microcontroller of andere besturingscircuits die de werking van het atomisatieproces regelen,zoals het beheersen van het water-atomisatie-mechanisme, het aanpassen van de mistintensiteit, het instellen van tijders of schema's voor de werking en het controleren van de luchtvochtigheid.

 

Energiebeheer:Het PCB bevat een stroombeheerscircuit om de stroomvoorziening voor de watervochtigmachine te regelen. Het bevat onderdelen zoals spanningsregulatoren, stroomregelaarmechanismen,en beschermingscircuits om een veilige en efficiënte verdeling van stroom naar de verschillende componenten van de luchtbevochtiger te garanderen.

 

Mechanisme van atomisatie:Het PCB regelt het atomiseringsmechanisme, dat verantwoordelijk is voor het afbreken van water in kleine druppels voor verspreiding.Dit mechanisme kan worden bereikt met behulp van verschillende methoden zoals ultrasone omvormersHet besturingscircuit zorgt voor een efficiënte en consistente atomisatie voor een effectieve bevochtiging.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437